Ο πολιτευτής Ευβοίας της ΝΔ κ Βασίλης Δεμερτζής ζητά μέσα από δημόσια δήλωσή του την ανάκληση της απόφασης του Διευθύνοντος Συμβούλου των ΕΛΤΑ για την αναστολή λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος Μαρμαρίου.

Η λειτουργία του Ταχυδρομείου στο Μαρμάρι ήταν η μοναδική μέχρι σήμερα πρόσβαση των κατοίκων μιας ευρύτερης περιοχής στη μηνιαία σύνταξη και τα χρήματά τους. Μαζί με αυτό και η μοναδική δυνατότητα φυσικής πληρωμής λογαριασμών και άλλων συναλλαγών που εκτελούνται στα ταχυδρομικά γραφεία.

Το κλείσιμο του ταχυδρομείου στο Μαρμάρι αναγκάζει τους κατοίκους να ταξιδέψουν για το αυτονόητο στη Κάρυστο και να μπούνε σε πρόσθετα έξοδα και δοκιμασία.

Διαμαρτυρία των κατοίκων του Μαρμαρίου

Η εξοικονόμηση για τα ΕΛΤΑ από την απόφαση αυτή είναι ανύπαρκτη αφού οι υπάλληλοι θα συνεχίσουν, ευτυχώς, να παρέχουν τις υπηρεσίες τους από την Κάρυστο και πέραν αυτού η απόφαση μιλάει για αγροτικό δρομολόγιο το οποίο θα επιβαρύνεται πιθανά με περισσότερα έξοδα από τα υπάρχοντα της λειτουργίας του Ταχυδρομικού Καταστήματος στο Μαρμάρι.

Η έλλειψη του Ταχυδρομείου ειδικά τη θερινή περίοδο με την αναμενόμενη αύξηση μετακίνησης των επιβατών και τις τουριστικές αφίξεις θα δημιουργήσει σε κάθε περίπτωση σοβαρά προβλήματα στις ξενοδοχειακές μονάδες της περιοχής αλλά και σε όλους τους κατοίκους του Μαρμαρίου.

Η λανθασμένη αυτή απόφαση θα πρέπει να ανακληθεί άμεσα και το Ταχυδρομικό Κατάστημα στο Μαρμάρι να λειτουργήσει κανονικά.