Κύρια σημεία ομιλίας και απόσπασμα video του κ. Βασίλη Δεμερτζή, Πολιτευτή Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κατά την συμμετοχή του σε συζήτηση στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδος στις 19 Ιανουαρίου 2019.

Στα ερωτήματα της κας Τσάτζαλη απάντησε ο Βασίλης Δεμερτζής :

-«Η κυβέρνηση ήταν προετοιμασμένη και είχε οργανωμένο σχέδιο για τη διάλυση του συλλαλητηρίου το οποίο και είδαμε να εφαρμόζει».

-«Οι Έλληνες στην μεγαλύτερη πλειοψηφία τους είναι συνολικά αντίθετοι με την συμφωνία των Πρεσπών».

-«Η κυβέρνηση προσπαθώντας να πλήξει την αντιπολίτευση χτύπησε την χώρα και οδηγεί την Ελλάδα σε Εθνική ήτα».

Αναρωτήθηκε ο κ. Δεμερτζής:

-«Για ποιο λόγο άνοιξε το Μακεδονικό ζήτημα ο κ Τσίπρας σε αυτή την δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα;
Υπήρξε, κάποια συμφωνία πακέτο;
Υπήρξαν, διπλωματικά ανταλλάγματα;
Εξαναγκάστηκε μήπως ο κ Τσίπρας να εκτελέσει εντολές;

-Τα παραπάνω ερμηνεύονται με το οργανωμένο σχέδιο διαχείρισης, του Μακεδονικού ζητήματος το οποίο είχε συνέπεια την διάλυση των μικρών κομμάτων στην Βουλή και κύριο στόχο την διατήρηση του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση».

-«Ένα πλήθος πλέον ανεξάρτητοι, πρόθυμοι και διαθέσιμοι βουλευτές είναι έτοιμοι να υπερψηφίσουν την καταστροφική συμφωνία των Πρεσπών αλλά και πάνω από όλα να στηρίξουν κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

-«Ο πρωθυπουργός κάνει τεράστιο λάθος ! Για να αποκομίσει εφήμερα εκλογικά οφέλη, στριμώχνει τη χώρα στη γωνία».

-«Πως είναι δυνατόν για τέτοια απόφαση, σε σοβαρό Εθνικό ζήτημα, σε μία δύσκολη περίοδο για την χώρα να μην ζητάει ο Πρωθυπουργός τη στήριξη του Ελληνικού λαού μέσα από τη λαϊκή ετυμηγορία τις Εθνικές εκλογές;

Το πλήρες απόσπασμα του video της ομιλίας του πολιτευτή Ευβοίας της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ Βασίλη Δεμερτζή, στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

Χαλκίδα 22 Ιανουαρίου 2019