Ότι και να λέει κανείς, δεν πιστεύω ότι υπάρχει Έλληνας που δεν αγαπάει τον τόπο του. Είναι αλήθεια βέβαια ότι η καθημερινότητα στην πατρίδα μας είναι δύσκολη για όλους. Απλά πράγματα γίνονται σύνθετα με αποτέλεσμα να αφιερώνουμε σημαντικούς πόρους και χρόνο για να ανταποκριθούμε. Μέχρι σήμερα ενώ οι περισσότεροι ξέρουμε τι φταίει δεν είδαμε κανέναν να αναλαμβάνει τις πρωτοβουλίες αυτές που θα κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη.

Από την πλευρά μου χρεώνω στον εαυτό μου πολλά από τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν, όχι γιατί οφείλονται σε μένα αλλά δεν έχω συμβάλλει αρκετά ο ίδιος, σε ατομικό ή συλλογικό, επίπεδο για να τα αποτρέψω.

Είναι αυτό λοιπόν, η έννοια της προσωπικής ευθύνης για αυτά που συμβαίνουν στην πατρίδα μου που με ωθεί στην πολιτική. Δεν αναζητώ να γίνω απαραίτητος, ούτε διάσημος και δημοφιλής μέσα από την δράση μου. Η προτεραιότητά μου είναι να είμαι αποτελεσματικός και ωφέλιμος για τον καθένα από μας.

Δεν είμαι ο σωτήρας που κάποιοι ίσως ψάχνουν, ούτε η ηρωική μορφή που κάποιοι προσπαθούν να ντύσουν το πρόσωπο τους. Είμαι ο διπλανός σου που συναντάς καθημερινά στα ψώνια σου στην Αβάντων, στον καφέ σου στην Παραλία, στη λαϊκή του Σαββάτου, στη Στενή Κυριακή μεσημέρι ή όπου αλλού στην Εύβοια.

Τοποθέτηση μου στην συνεδρίαση της ΝΟ.Σ. Ευβοίας

Η πολιτική σου στήριξη και η ψήφος σου για μένα είναι μια «δοκιμασία» την οποία διεκδικώ με αίσθηση ευθύνης.

Στόχος μου είναι να προκαλέσω όλα αυτά τα γεγονότα που θα αλλάξουν την ζωή μας. Μην περιμένετε ότι θα ξεκινήσει η επανάσταση από εμένα, ούτε και θα συγκρουστώ με τους πάντες για τα πάντα. Δεν θα γκρεμίσω τις «θύρες» μπροστά στα κανάλια, ούτε και θα βγω από τα ρούχα μου γεμάτος εκνευρισμό και μένος για το κάθε τι.

Μέσα από την «τέχνη» της πολιτικής θα αναδείξω όλα αυτά που μας κρατούν αγκυλωμένους σε αδιέξοδα. Θα είμαι σύμβουλος, αρωγός και σύμμαχος δίπλα και μαζί με όλους αυτούς που αγωνίζονται για το καλό. Θα είμαι η «Ερινύα» σε όλους αυτούς που από πρόθεση ή όχι βλάπτουν το κοινό συμφέρον. Θα είμαι η ξεκάθαρη εικόνα στο κάδρο που θα έχει πάντα το ίδιο αυστηρό πρόσωπο.

Νιώθω ώριμος πολιτικά, με 27 χρόνια επαγγελματικής καριέρας σε κάποιες από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές επιχειρήσεις στο κόσμο αλλά και σαν ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία χρόνια, με καλές ακαδημαϊκές σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό και εμπειρία στην αγορά της Ενέργειας, από τον θεσμικό μου ρόλο του προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου του ΔΕΣΦΑ. Αυτό που θέλω είναι να μεταφέρω συσσωρευμένη εμπειρία σε θεσμούς και δομές έτσι ώστε όλοι οι συντοπίτες μου να ωφεληθούν.

Στις 25 Ιανουαρίου η ψήφος σου θα είναι διαφορετική, η επιλογή σου δεν θα είναι πελατειακή, ούτε χαλαρή, θα είναι συνειδητή, δεν θα είναι «κοσμοπολίτικη», θα είναι ουσιαστική, δεν θα είναι ψεύτικη, δεν θα σε κοροϊδέψουν και δεν θα σε εξαπατήσουν τη φορά αυτή.

ΨΗΦΙΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ