Την Καρυστία επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Δεμερτζής στις 7 και 8 Ιουνίου. Η πρώτη στάση στον ΑΗΣ Αλιβερίου, όπου είχε συνάντηση και ενημέρωση με τα σωματεία των εργαζομένων και την διοίκηση του ΑΗΣ.

Ο κύριος Δεμερτζής που είναι μέλος του Τομέα Ενέργειας της ΝΔ, πρόσφατα απομακρυνθείς πρόεδρος του ΕΣ του ΔΕΣΦΑ, ενημερώθηκε αναλυτικά για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους και την ΔΕΗ.

Τους ενημέρωσε αντίστοιχα για τις θέσεις της ΝΔ για την εξυγίανση και την απρόσκοπτη λειτουργεία της ΔΕΗ στο νέο ανταγωνιστικό ενεργειακό περιβάλλον που διαμορφώνεται στην Ελλάδα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Αλμυροπόταμο, τα Στύρα και το Μαρμάρι όπου συναντήθηκε με στελέχη της ΝΔ.

Την επόμενη μέρα επισκέφθηκε επαγγελματίες της Καρύστου και συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα νέα φοροεισπρακτικά μέτρα της κυβέρνησης και την βαθιά κρίση που οδηγείται η χώρα.

Το απόγευμα συναντήθηκε με τα νεοκλεγέντα κομματικά στελέχη της Δημ Τ.Ο. Καρύστου όπου τους ενημέρωσε για επίκαιρες θέσεις της ΝΔ, την προσπάθεια αναβάθμισης της πολιτικής δράσης του κόμματος, καθώς και τον καθημερινό αγώνα του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη και των στελεχών της ΝΔ να απαλλάξουν την χώρα από τους δημαγωγούς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Χαλκίδα 11 Ιουνίου, 2014