Το επάγγελμα μου είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γλασκώβη στην διοίκηση επιχειρήσεων (MBA). Εργάστηκα σαν στέλεχος σε πολυεθνικές επιχειρήσεις όπως: Mercedes-Benz, Ford Motor Co., United States Gypsum από όπου έλαβα τιμητική διάκριση ως κορυφαίος Ευρωπαίος Manager για το 2005. Έχω διατελέσει 0διευθυντικό στέλεχος σε σημαντικές Ελληνικές εταιρείες στο χώρο του αυτοκινήτου, των κατασκευών και του Marketing.

Σαν Μηχ/γος Μηχ/κός συμμετείχα σε τεχνική εταιρεία στο χώρο της ξηράς δόμησης  και παράλληλα ασκούσα δραστηριότητα με την προσωπική μου εταιρεία σαν σύμβουλος Στρατηγικής Ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας. Από τον Απρίλιο του 2013 έως τον Απρίλιο του 2016  κατείχα τον θεσμικό ρόλο του Προέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου στο ΔΕΣΦΑ ΑΕ.

Είμαι παντρεμένος με την Ελένη Περγοπούλου, στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας και ζούμε στην Χαλκίδα.

Η πολιτική μου δραστηριότητα ξεκινάει από το 1983 με την ένταξη μου στην ΟΝΝΕΔ. Έχω διατελέσει, Υπεύθυνος Σπουδαστικού της ΔΑΠ ΝΔΦΚ στη Χαλκίδα, Πρόεδρος της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Εύβοιας, Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ, Μέλος της Κεντρικής Διοίκησης της ΟΝΝΕΔ στο Τμήμα Θέσεων και Μελετών, μέλος της ΟΚΕ Μεταφορών της ΝΔ, μέλος της ΔΑΚΕ ΕΕΤΕΜ,  Πρόεδρος της ΝοΔΕ Εύβοιας εκλεγμένος με άμεση εκλογή από τα μέλη του κόμματος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, μέλος της επιτροπής ιδεολογίας του 9ου Συνεδρίου της ΝΔ, μέλος του τομέα Περιβάλλοντος & Ενέργειας της ΝΔ.

Στα πλαίσια της κοινωνικής μου δραστηριότητας προσπαθώ με παρεμβάσεις μου να υποστηρίζω κοινωνικές δομές που χρίζουν υποστήριξης. Στη λογική αυτή στο Δημοτικό Σχολείο του Πισσώνα έγινε δωρεά 10 υπολογιστών από την ΟΠΑΠ, στο Αγροτικό Ιατρείο Γιάλτρων καρδιογράφος με απινιδωτή από την ΔΕΣΦΑ ΑΕ, 10 υπολογιστές στο ΕΠΑΛ Κονιστρών, οικονομική υποστήριξη στον ΝΟ Αλιβερίου, Δωρεά υπολογιστών στο εργαστήρι πληροφορικής του Δημοτικού Σχολείου Ιστιαίας μέσω του ΟΤΕ, Δωρεά λαμπτήρων στο χωριό Βέλος από τον ΔΕΣΦΑ ΑΕ και πολλά άλλα που δεν αναφέρονται ή βρίσκονται σε εξέλιξη.
Η πολιτική μου ταυτότητα είναι διακριτή!

Ασπάζομαι τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, τις ιδεολογικές και πολιτικές αξίες που πρεσβεύει διαχρονικά η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.