Από νωρίς το πρωί της Παρασκευής 5/4  ο Πολιτευτής της ΝΔ στην Εύβοια κ. Βασίλης Δεμερτζής βρέθηκε στην Καρυστία όπου ξεκίνησε με επίσκεψή στο υπό κατάληψη κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Μαρμάρι. Ο κ Δεμερτζής μετέφερε στους κατοίκους την άποψη της ΝΔ, ότι η απόφαση για το κλείσιμο του Ταχυδρομείου Μαρμαρίου θα πρέπει άμεσα να ανακληθεί και το κατάστημα να επαναλειτουργήσει. Οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι έθεσαν με ένταση και αγανάκτηση το επιχείρημα ότι η άδικη αυτή απόφαση για το Μαρμάρι οδηγεί σε μαρασμό την ευρύτερη περιοχή του Μαρμαρίου. Ο κ. Δεμερτζής στον διάλογο που είχε με τους κατοίκους ενημέρωσε για τις ενέργειες που έγιναν από την ΝΔ και καταδίκασε την αμφιλεγόμενη στάση της κυβέρνησης.

Στην συνέχεια ο κ. Δεμερτζής ενσωματώθηκε στο κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον βουλευτή κ Τασούλα και τον υποψήφιο Ευρωβουλευτή κ Μασουράκη, συνοδεία κομματικών στελεχών όπου όλοι μαζί πλέον επισκέφθηκαν τον Γεωργικό Συνεταιρισμό Καρύστου και ενημερώθηκαν για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής. Οι άκρατες υποσχέσεις και ο λαϊκισμός του ΣΥΡΙΖΑ έχουν πλέον στερέψει και έχουν αντικατασταθεί από την κοροϊδία σε όλα τα επίπεδα.

Η ομάδα στελεχών της ΝΔ με τον βουλευτή  κ. Τασούλα επικεφαλής, περπάτησε στην εμπορική αγορά της Καρύστου όπου συνομίλησε με εμπόρους και καταναλωτές μεταφέροντας τις απόψεις και τις θέσεις της ΝΔ και την στρατηγική της για την έξοδο από την κρίση.        

Η περιοδεία του κλιμακίου ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καρύστου και σε εξαγωγική βιομηχανία της περιοχής που επεξεργάζεται την γνωστή πέτρα Καρύστου.

Ο κ. Δεμερτζής συνέχισε τις συναντήσεις την επόμενη ημέρα, Σάββατο 6/4 με στελέχη της ΝΔ της περιοχής, Αυτοδιοικητικούς και πολιτικούς του φίλους.

Το βράδυ συμμετείχε σε εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου για την βράβευση Διακεκριμένων Προσωπικοτήτων της πόλης της Καρύστου. Στην ξεχωριστή αυτή εκδήλωση βραβεύθηκαν οι ζωγράφοι, Σύντελης Τάσος, Ραζής Άγγελος και Σπυριούνης Κώστας ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καρύστου και η Αικατερίνη Τόγια εκπρόσωπος της ατμοπλοΐας «Τόγια». Στο περιθώριο της εκδήλωσης είχε σύντομη συζήτηση με την Υποψήφια Ευρωβουλευτή της ΝΔ, ηθοποιό, κα Πέγκυ Σταθακοπούλου με την οποία αντάλλαξε θερμές ευχές για επιτυχία !!!

Την Κυριακή το πρωί συμμετείχε στην οργανωμένη καμπάνια του Δήμου “Let’s do it” στο Μαρμάρι για το καθαρισμό των ακτών και αμέσως μετά σε συζήτηση στο καφενείο για «πολιτική».

Στην συνέχεια είχε συνάντηση με στελέχη της ΝΔ και με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο από την Καρυστία κ. Γιώργο Παλυβό στα Νέα Στύρα. Η συζήτηση κράτησε αρκετά και ο κ Δεμερτζής ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που γίνονται για την υλοποίηση του Βιολογικού Καθαρισμού αλλά και για το νέο αθλητικό κέντρο.

Η τριήμερη περιοδεία του πολιτευτή της ΝΔ κ. Βασίλη Δεμερτζή στην Καρυστία ολοκληρώθηκε στο γήπεδο του Αλιβερίου στην ποδοσφαιρική συνάντηση δύο ιστορικών ομάδων της περιοχής, του γηπεδούχου Ταμυναϊκού με τον ΑΟ Αυλωναρίου. Οι περιοδίες στην Εύβοια από τον κ Δεμερτζή θα συνεχιστούν αλλά και θα επαναληφθούν σε όλο τον νομό ώστε οι πολίτες να ενημερωθούν για την κυβερνητική πρόταση της ΝΔ

Χαλκίδα 8 Απριλίου 2019